صادرات انواع مفتول وتولیدات مفتولی
صادرات سیم مفتول و سیم و کابل، صادرات کلاف ، صادرات توری و مش به عنوان یکی از پرتقاضاترین محصول فولادی از یک طرف، و از طرف دیگر نوسانات دلار و ارز ، قوانین لحظه ای گمرک و … مشکلات خاص خود را ایجاد نموده است که نیاز به کارشناسان متخصص و مجرب در این زمینه دارد. شرکت فولکا به اطلاع شما عزیزان می رساند که کارشناسان مجرب خود را با آگاهی و دانش کافی در تمامی امور صادرات و چالش های آن، با شما همراه سازد و تضمین می کند تا مسیر آسان و ایمنی را پیشرو داشته باشید.
صادرات سیم مفتول به ازبکستان
صادرات سیم مفتول به ازبکستان طی سال های اخیر رشد زیادی داشته است و آن هم به دلیل گسترش ارتباطات اقتصادی با کشورهای آسیای میانه است. از طرف دیگر سیاست های این کشور به سمت ایجاد زیربناهای اقتصادی در حوزه جاده و راه سازی، گردشگری و هتل سازی، نوسازی شهری و ساخت خانه های ارزان برای اقشار فرودست جامعه ، تغییر یافته است. از این رو نیاز آنها به صادرات مصالح ساختمانی بویژه صادرات تیرآهن، سیمان ، سنگ، کاشی، قیر و … افزایش یافته است.
کشور ازبکستان مرز فیزیکی مشترکی با ایران ندارد و از طریق ترکمنستان است که ارتباط برقرار می نماید. مرزهای شمال شرقی ایران که فعالیت بیشتری در صادرات به ترکمنستان و ازبکستان دارند به ترتیب اهمیت عبارتند از مرز سرخس ، لطف آباد، باجگیران و اینچه برون .
از آنجا که ازیکستان کشوری رو به پیشرفت و توسعه می باشد و در جهت عمران و آبادانی گام برداشته است، بازار هدف پرفرصتی برای تجار ایرانی می باشد.
صادرات سیم مفتول به سوریه
صادرات سیم مفتول به سوریه با توجه به موقعیت و شرایط سیاسی و جغرافیایی و با گذر از رویدادهای مهم تاریخی، علاوه بر صادرات، واردات بسیاری از کالاها را از کشورهای دیگر پذیرا می باشد، امری مهم و قابل تامل است. مهمترین محصولات وارداتی آنها، سوخت، مواد شیمیایی و در سال های اخیر محصولات فولادی شامل سیم مفتول ، تیرآهن، شمش فولادی و سنگ آهن بوده است.
یکی از عوامل مهم و قابل تأمل در صادرات سیم مفتول به سوریه، الزامات قانونی کشور سوریه می باشد که در قالب گواهی استاندارد اجباری و آنالیز کیفیت تیرآهن مطرح گردیده است. لذا سیم مفتول صادراتی به کشور سوریه، باید با آگاهی و شناخت کامل از بازار سوریه و طبق الزامات قانونی آنها انتخاب و خریداری گردند.
صادرات سیم مفتول به عراق
صادرات سیم مفتول به عراق پس از افت و خیزهای سیاسی و نابسامانی های ۱۰ ساله اخیر آنها، به منظور بازسازی و احیاء کشور حائز اهمیت است که همین امر، فرصت بسیار مناسبی برای واحدهای تولیدکننده فولاد بویژه برای تولیدکندگان کشور همسایه آن یعنی ایران در امر ساختمان مهیا ساخت. از آنجا که عراق خود، در زمینه فولاد تولیدات چشمگیری ندارد، ناچار به واردات محصولات فولادی هستند. کشورهای صادرکننده کالا به عراق به ترتیب ترکیه، ایران ، چین و آمریکای جنوبی می باشد.
صادرات سیم مفتول به آذربایجان
صادرات سیم مفتول به آذربایجان که یکی از بازارهای هدف ایران می باشد، بسیار پرتقاضا است. پس از تصویب قانون همگرایی آذربایجان به اتحادیه اروپا، آذربایجان به بستر مناسبی جهت صادرات کالا تبدیل گردید. تا از این طریق کشورهای مختلف از جمله ایران، کالای خود را از طریق آذربایجان به سایر کشورهای اروپایی و آمریکا صادر نمایند. همچنین با حذف شدن تعرفه گمرکی اجناس تولید شده در آذربایجان، صادرات از طریق این کشور، بسیار محبوبیت یافت. بدین ترتیب تجار اروپایی و آمریکایی نیز دیگر ترسی از قوانین تنبیهی اقتصادی از سوی آمریکا در معامله با ایران، نخواهند داشت.
مهمترین محصولات صادراتی به آذربایجان شامل مصالح ساختمانی بویژه سیم مفتول صادراتی می باشد. آذربایجان نیز استاندارد و کیفیت خاصی را برای واردات سیم مفتول در نظر گرفته است. صادرات و روابط تجاری ایران با آذربایجان از طریق مرزهای زمینی، هوایی و دریایی صورت می پذیرد. عمده ترین مبادله تجاری با آذربایجان از طریق مرز زمینی بازرگان انجام می گردد.
صادرات سیم مفتول به افغانستان
صادرات سیم مفتول به افغانستان که از نظر اقتصادی، کشوری وابسته است و اقتصاد، امری مهم در زندگی ساکنین آن دارد، امری قابل توجه و تامل می باشد. از این رو افغانستان، یکی از بزرگترین بازارهای صادراتی در همسایگی ایران محسوب می شود. افغانستان بازار هدف کشور پاکستان نیز است ولی ایران با کیفیت بالاتر کالاهای خود، امنیت بیشتر تبادلات و همچنین هزینه تمام شده کمتر، بازار افغانستان را دست خود گرفته است و صادرات آن رو به فزونی است. افغانستان در تمامی کالا، وابسته به سایر کشورها است ولی حجم بالای صادرات از ایران شامل مواد ساختمانی از جمله سیم مفتول ، نبشی ، سیمان و گچ می باشد.
در صادرات به افغانستان، مهمترین عامل قیمت سیم مفتول صادراتیو هزینه تمام شده آن می باشد و کیفیت در رده دوم اهمیت قرار می گیرد. با این حال، شرکت دشت خزر در عین مطلوبیت کیفیت، با هزینه مناسب، سعی در توسعه صادرات به افغانستان داشته است.
صادرات سیم مفتول به پاکستان
صادرات سیم مفتول به پاکستان که بازار مکمل ایران محسوب می شود، نقطه عطفی در صادرات ایران می باشد. بدین معنی که در ازای صادرات به این کشور، واردات نیز انجام می پذیرد ولی حجم صادرات بسیار بالاتر از واردات است. از این رو بازار پاکستان، یکی از بازارهای پررونق و مهم کشور ایران است. از جمله مهمترین کالاهای صادراتی به پاکستان، سوخت، آهن و فولاد بویژه سیم مفتول و کلیه محصولات غذایی و پوشاک است.
مهمترین نکته در صادرات به پاکستان، رقابتی بودن بازار این کشور می باشد. لذا سیم مفتول صادراتی به پاکستان باید قیمت و کیفیت مناسبی داشته باشد. همچنین به دلیل داشتن مرزهای متعدد، امور گمرکی و صادرات آهن، به دقت و تجارب زیادی نیاز دارد.
صادرات سیم مفتول به کویت
صادرات سیم مفتول به کویت فرصت بزرگی برای صادرکنندگان می باشد. بازارهای این کشور، پذیرای محصولات مختلف هستند که یکی از مهمترین آنها، صادرات فولاد و صادرات سیم مفتول می باشد.
مهمترین نکته در صادرات به کویت، ویژگی های بازار آنها است که محصولاتی با کیفیت و استاندارد را می پذیرند. لذا سیم مفتول صادراتی به کویت، باید آنالیز و استانداردهای خاص آن کشور را داشته باشد که این مهم در صورتی محقق می گردد که تجربه و آگاهی لازم وجود داشته باشد.
صادرات سیم مفتول به عمان
صادرات سیم مفتول به عمان یکی از بهترین بازارهای صادراتی ایران می باشد. افزایش روابط تجاری با کشورهای دیگر جهان که در پی سرمایه حاصل از منابع نفتی و گاز صورت گرفته است، عمان را به بازار هدف مطلوب کشورها از جمله ایران تبدیل نموده است. به دلیل تولیدات نفتی، مهمترین محصولات مورد نیاز آنها تجهیزات و فولاد و آهن می باشد.
سیم مفتول صادراتی بعد از سیمان، یکی از مهمترین محصولات صادراتی به عمان می باشد. مزیت برتر ایران نسبت به سایر کشورهای تجاری، همجواری جغرافیایی با عمان و داشتن مرزهای دریایی مشترک می باشد. استفاده از این مزیت و شناخت بازار تجاری عمان در احتیاجات خود، دو کلید طلایی برای تجارت با عمان است.
صادرات سیم مفتول به قطر
صادرات سیم مفتول به قطر طی سال های اخیر، با تاریک شدن روابط کشور قطر با کشورهای عربی همسایه، که بازار واردات این کشور از عربستان و امارات را تحت تاثیر قرار داده و این کشور به بازار مصرف مطلوبی برای سایر کشورها ازجمله ایران تبدیل گشته است، رونقی بیش از پی گرفته است. هرچند این بازار، هدف کوچکی برای ایران است ولی پتانسیل بالایی در جذب صادرات ایران و رشد اقتصادی خواهد داشت.
صادرات آهن آلات ، فولاد و چدن بویژه سیم مفتول صادراتی، مهمترین محصول صادراتی به کشور قطر می باشد. مهمترین نکته حائز اهمیت در تجارت با قطر، روابط مالی و سیستم های بانکی کشور قطر می باشد.
صادرات سیم مفتول به قزاقستان
صادرات سیم مفتول به قزاقستان که یکی از بهترین بازارهای هدف کشورهای ایران، پاکستان و گرجستان است، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد. با توجه به روابط تجاری موفق و توافق نامه های تجاری، فرصت بزرگی برای صادرات ایران به کشور قزاقستان وجود دارد که البته بخش اعظمی از مسیر طی شده است.
در حال حاضر بعد از محصولات غذایی ، قیر و فرآورده های نفتی، سیم مفتول صادراتی و فولاد بیشترین حجم صادرات به قزاقستان را به خود اختصاص داده اند. تنها نکته حائز اهمیت در بازار قزاقستان، شناخت نیاز بازار قزاقستان، توانایی ها و منابع کشوری و داخلی و همچنین ایجاد مزیت رقابتی در محصولات صادراتی است.
صادرات سیم مفتول به ترکمنستان
صادرات سیم مفتول به ترکمنستان که دارای منابع غنی از نفت و گاز طبیعی است و برای تولیدات خود نیاز به تجهیزات و مصالح فلزی دارد، چشم انداز بزرگی را به همراه خواهد داشت. سیم مفتول صادراتی یکی از مهمترین محصولات فلزی صادراتی به کشور ترکمنستان می باشد. استان خراسان به دلیل همجواری با این کشور، در صادرات به ترکمنستان نقش مهمی را ایفا نموده است.
اهمیت صادرات به ترکمنستان، به دلیل وجود نقاط مرزی مشترک که ۴ مرز رسمی می باشد، است. بازار ترکمنستان، بازار هدف بسیار مناسبی برای تجار ایرانی می باشد ولی تغییرات لحظه ای قوانین گمرکی ترکمنستان موجب گردیده تجارت با این کشور چالش هایی نیز داشته باشد.