قیمت الکترود

ارسال به سراسر کشور

ارائه فاکتور رسمی

فروش حضوری

ارتباط با کارشناسان فروش

تاریخ بروزرسانی 19ام آبان 1403

نام محصولنوعسایزبرندواحد فروشمحل بارگیریقیمت روزثبت سفارش
الکترود 3 آما E701870183آماکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 3 آما E601360133آماکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 3 میکا E601360133میکاکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 3 میکا E701870183میکاکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 4 آما E701870184آماکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 4 آما E601360134آماکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 4 میکا E601360134میکاکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 4 میکا E701870184میکاکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود 5 آما E701870185آماکیلوگرمکارخانه تهرانتماس بگیریدثبت
الکترود جوش

الکترود جوش

یکی از قطعات پرکاربرد در صنعت جوشکاری الکترود جوش است. از این قطعه برای پر کردن فضای خالی میان فلز و متصل کردن آن‌ها به یکدیگر استفاده می‌کنند. الکترود جوش یا همان سیم جوش نقش مهمی در جوشکاری و اتصال فلزات دارد و نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. الکترود جوش انواع مختلفی دارد که بر اساس پوشش‌دهی، کاربرد و نوع فلز به دسته‌های سیم جوش توپر و سیم جوش توپودری تقسیم‌بندی می‌شود.

الکترود جوشکاری

الکترود جوشکاری همان الکترود جوش یا سیم جوش است که از مفتول گرافیتی و فلزی تولید می‌شود. دور تا دور این محصول را فلاکس پوشانده تا جریان برق عبور کند. به طور کلی به سیم جوشی که به واسطه آن می‌توان مراحل جوش را پشت سر گذاشت الکترود جوشکاری است. نوع الکترود به فلزی که در جوشکاری استفاده می‌شود بستگی دارد و کاربرد آن پر کردن فضای تو خالی میان دو فلز و متصل کردن آن‌ها به هم است.

انواع الکترود

الکترود انواع مختلفی دارد که در زیر برخی از آنها را بررسی می کنیم :

 

  • پوشش اسیدی:
    الکترودهای با پوشش اسیدی که از منگنز و سیلیکات آهن ساخته شده اند با داشتن سرباره ضخیم مناسب ترین گزینه برای برطرف کردن عیوب ریخته گری هستند.

 

  • پوشش قلیایی:
    الکترودهای با پوشش قلیایی از پرکاربردترین ها هستند زیرا در مقایسه با سایر الکترودها سرباره سبک تری ایجاد می کنند. قطبیت به کار رفته در این نوع الکترودها +DC است.

 

  • پوشش رتیلی:
    این نوع الکترودها با هر دو نوع قطبیت DC,AC قابل استفاده هستند؛ این نوع الکترودها برای انواع جوشکاری مستقیم، مایل و سربالا نیز قابل استفاده هستند.

    با الکترودهای پوشش رتیلی میتوان به قوس های الکتریکی بالا دست پیدا کرد و ترک های گرم بالا را پوشش داد.

 

  • پوشش رتیلی با پودر آهن:
    این نوع الکترودها نیز کاربردی شبیه به الکترودهای ریلی دارند. این نوع الکترود را با نام الکترود اکسید سیلیس نیز می شناسند.
lazy
الکترود
  • پوشش سلولزی:
    این نوع الکترودها به دلیل ساختار منحصر به فرد و قدرت نفوذپذیری بالایی که دارند برای جوشکاری سرازیر مورد استفاده قرار می دهند.
    الکترودهای با پوشش سلولزی را در محفظه های مخصوص و نفوذ ناپذیر نگهداری می کنند تا پوشش سلولزی آن با رطوبت هوا واکنش نشان ندهد.
    خرید انواع الکترود باید بر اساس نوع جوشکاری صورت گیرد.

 

الکترود ها را از نظر نوع ساخت به چند دسته تقسیم می شود؟

    1. چسبان: این نوع الکترود یکی از پرکاربردترین الکترود هاست زیرا در مدتی کوتاه رسوب می کند و پوشش تقریبا ضخیمی را روی سیم ایجاد می کند.
    2. کم هیدروژن: حتما نام این نوع الکترود هارا شنیده اید زیرا بسیار معروف هستند؛ همانطور که از اسم آن نیز مشخص است مقدار کمی هیدروژن در پوشش آن ها استفاده شده است.
    3. سریع انجماد: الکترود هایی که از این نوع هستند سرباره کمی ایجاد می کنند و در موقعیت های مختلف قوس بسیار قوی تشکیل می دهند.
    4. انجماد پر شده: ویژگی این الکترود ها فلاکش و پوشش سنگینی است که روی آن ها قرار دارد؛ به کمک این نوع میتوان سطوح یکنواخت ایجاد کرد.

قیمت الکترود جوشکاری

همه ی ما شاهد تغییرات و نوسانات لحظه ای قیمت انواع لوازم مصرفی هستیم و شما خوانندگان عزیز این مطلب درک می کنید که درج قیمت الکترود و سایر لوازم مصرفی، در چنین مطالبی بی فایده است زیرا قیمت ها مدام در حال تغییر هستند.


اگر چه نمی توانیم قیمت الکترود را درج کنیم اما میتوانیم بررسی کنیم چه عواملی روی قیمت الکترودها تاثیر می گذارد.

قیمت الکترود

عوامل تاثیر گذار در قیمت الکترود

قیمت الکترود به عوامل مختلفی بستگی دارد که در ادامه خواهیم گفت.

قیمت الکترود به جنس فولاد به کار رفته در ساخت آن ها و جنس روکش (فلاکس) بستگی دارد.

البته عوامل دیگری مثل سایز، نوع استاندارد، برند محصول و نوع بسته بندی نیز روی قیمت الکترود تاثیر می گذارد.

 استاندارد AWS یکی از فاکتورهای تعیین کننده قیمت الکترود است؛ ممکن است قیمت الکترودهایی که بر اساس دستورالعمل هایی که برای کنترل کیفی جوشکاری تعریف شده است، اندکی بالاتر باشد.

به طور کلی قیمت الکترودها بسیار مناسب است و چندان بالا نیست.

 

الکترود میکا

الکترود میکا یکی از سیم جوش‌های معروف در صنایع جوشکاری تست که توسط یک کمپانی با سابقه تولید و عرضه می‌گردد. شرکت میکا در سال ۱۳۳۷ فعالیت خود را در زمینه انواع الکترود جوش آغاز کرد و در سال ۱۳۸۷ توانست الکترود میکا را تولید کند. ویژگی‌های منحصر به فرد محصولات تولیدی و برخورداری از استانداردهای روز دنیا باعث شده این شرکت جایگاه ویژه‌ای از نظر کیفیت پیدا کند.

از کاربرد‌های الکترود میکا می‌توان به ساخت کشتی، ماشین‌سازی، ساختمان‌سازی و... اشاره کرد. این برند معروف و در ایران و خاورمیانه جزء پر کاربردترین محصول شناخته شده است. الکترود میکا انواع مختلفی دارد که شامل، جوشکاری روتیلی، قلیایی، روکش سخت و چدن می‌باشد.

شما می توانید قیمت انواع الکترود و سیم خاردار و انواع دیگر توری و مفتول مانند توری پرسی، توری مرغی، مفتول مسوار و گالوانیزه، مفتول استیل و …را در سایت فولکا مشاهده بفرمایید و جهت مشاوره رایگان با مشاوران ما تماس بگیرید.

قیمت الکترود میکا

الکترود میکا روزانه در حال تغییر است. برای استعلام از قیمت روز طبق مراحل زیر عمل کنید.

  • نخستین روش برای استعلام قیمت الکترود میکا، توجه به نمودار قیمت بالا است. به دلیل آن که الکترود میکا قیمت یکسانی نداشته ما قیمت‌ها را به صورت روزانه در صفحه آپدیت می‌کنیم.
  • روش دوم، تماس با کارشناسان ما و استعلام قیمت جزئی و عمده محصول است.

هنگام خرید الکترود میکا اولین چیزی که توجه خریدار را به خود جلب می‌کند، قیمت محصول است. در این هنگام با توجه به میزان بودجه خود خرید انجام دهید. اگر به خرید الکترود میکا اقدام کنید شاهد تفاوت‌هایی بین الکترودها می‌شوید. البته فاکتور‌های زیادی در تعیین قیمت الکترود میکا دخیل هستند که هنگام خرید آن‌ها را در نظر بگیرید.

الکترود میکا
الکترود استیل

الکترود استیل

الکترود استیل یا سیم جوش استیل از جمله آلیاژ‌هایی هستند که درصد بالایی فلز آهن دارند. این محصول به دلیل آلیاژ استیل مقاومت زیادی در برابر رطوبت، نم، آب و همچنین زنگ‌زدگی دارد. اغلب برای اتصال دو قطعه استیل، از الکترود استیل استفاده می‌کنند. این الکترود به دو بخش تقسیم‌بندی می‌شود که نخستین آن، مغزی بوده که از گرید‌های گوناگون استیل تولید شده است. مغز الکترود استیل، نقره‌ای متمایل به زرد است و از قسمت بیرونی دارای فلاکس می‌باشد.

مغزی این محصول از آلیاژ‌هایی همچون، اکسید سدیم، آهنگ و سلولز ساخته شده است. در صورتی الکترود استیل به کار برده می‌شود، که مغزی آن به روش قوس الکتریکی ذوب شود. زمانی که الکترود استیل را روی نقطه جوش می‌گذارید روکش بیرونی آن به صورت سربازه بر سطح جوش قرار می‌گیرد و این عملکرد از سرد شدن سطح استیل جلوگیری می‌کند. همین امر باعث شده، جوش دوام بالا و قابلیت چکش‌خواری بهتری داشته باشد.

الکترود استیل انواع گوناگونی دارد که هر یک برای جوشکاری خاصی استفاده می‌شود.

سوالات متداول
  • پوشش اسیدی
  • پوشش قلیایی
  • پوشش رتیلی
  • پوشش رتیلی با پودر آهن
  • پوشش سلولزی
  1. چسبان: این نوع الکترود یکی از پرکاربردترین الکترود هاست زیرا در مدتی کوتاه رسوب می کند و پوشش تقریبا ضخیمی را روی سیم ایجاد می کند.
  2. کم هیدروژن: حتما نام این نوع الکترود هارا شنیده اید زیرا بسیار معروف هستند؛ همانطور که از اسم آن نیز مشخص است مقدار کمی هیدروژن در پوشش آن ها استفاده شده است.
  3. سریع انجماد: الکترود هایی که از این نوع هستند سرباره کمی ایجاد می کنند و در موقعیت های مختلف قوس بسیار قوی تشکیل می دهند.
  4. انجماد پر شده: ویژگی این الکترود ها فلاکش و پوشش سنگینی است که روی آن ها قرار دارد؛ به کمک این نوع میتوان سطوح یکنواخت ایجاد کرد.
0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها